Lange afstand

Optimale opbrengst per kilometer, bewezen betrouwbaarheid en duurzaamheid, optimaal chauffeurscomfort; dat zoekt u in een truck voor de lange afstand. DAF heeft een indrukwekkende reputatie opgebouwd in dit toepassingsgebied.
Lees meer

DAF trucks voor de distributie

DAF weet wat vervoerders in het distributiesegment willen: laag eigen gewicht, optimale wendbaarheid, gebruiksgemak. DAF biedt een breed scala aan distributievoertuigen, van 7,5 tot 50 ton.
Lees meer

DAF trucks voor de bouw

Nergens is een groter scala aan transporttoepassingen te vinden dan in de bouwsector en DAF kan altijd de juiste transportoplossing bieden. Van 4x2 tot 6x2, 6x4 en 8x4. DAF biedt robuuste en betrouwbare trucks.
Lees meer

Gemeentelijke diensten

Een DAF heeft de ideale basis voor gemeentelijke diensten. Zoals bijvoorbeeld 4x2 veegwagens, kolkenzuigers met een 6x2 of 8x2 CF-chassis. Of een zwaar 6x2 LF-chassis voor glasinzamelingstransport. Allemaal zijn ze leverbaar in ultraschone EEV-uitvoeringen.
Lees meer

Agrarische sector

De agrarische sector stelt zo zijn eigen eisen aan trucks: hoge erfvriendelijkheid, de noodzaak om voertuigen snel schoon te kunnen maken en te ontsmetten, compacte lage cabines om de kans op beschadiging door takken te minimaliseren. DAF kan dit allemaal bieden.
Lees meer

Speciale toepassingen

Ongeacht de toepassing hebben wij een voertuig voor u. Elke DAF is uniek, op klantenorder gebouwd uit een ruime keus cabines, chassis en aandrijflijnen. Met 2, 3 of 4 assen, enkel of dubbel aangedreven.
Lees meer