DAF XF105

Gebouwd voor de lange afstand. Met een van de grootste cabines in zijn klasse voor ongekend chauffeurscomfort en een optimaal rendement voor de transportondernemer.
Lees meer

DAF CF serie

De efficiënte allrounder. Met een stijlvolle en ruime cabine, krachtige, efficiënte en schone motoren, een hoog laadvermogen en ruime keuze in asconfiguraties.
Lees meer

DAF LF-Hybride

De nieuwe norm voor milieuvriendelijke distributie. Door de inzet van een dieselmotor in combinatie met een elektromotor kan, afhankelijk van de toepassing, het brandstofverbruik en dus de CO2-emissie met 10 tot 20% worden teruggebracht.
Lees meer

DAF LF serie

De perfecte partner voor distributie. Met een uitstekende wendbaarheid, een makkelijke in- en uitstap en een laag  eigengewicht voor het hoogst mogelijke laadvermogen.
Lees meer

PACCAR Motoren

Alle PACCAR motoren zijn ontwikkeld voor hoge prestaties en lage kosten, grote betrouwbaarheid en duurzaamheid, souplesse en kracht.
Lees meer

DAF opties

DAF trucks hebben al een uitgebreide basisuitrusting. In combinatie met een breed aanbod aan opties kunt u uw truck afstemmen op uw persoonlijke voorkeur. Alle opties worden in de fabriek gemonteerd.
Lees meer

DAF en Euro 6

Met ingang van 31 december 2013 geldt in de Europese Gemeenschap voor alle nieuw geregistreerde trucks de Euro 6-emissiewetgeving. DAF heeft de daarvoor benodigde technologie in huis maar neemt tijd om Euro 6 op de best mogelijke wijze in te vullen.
Lees meer

DAF Advanced Transport Efficiency

DAF Advanced Transport Efficiency (ATe) omvat een compleet pakket oplossingen gericht op zowel verbetering van de transportprestaties als op vermindering van de kosten en belasting van het milieu.
lees meer