TRP assortiment

TRP: kwaliteit waarop u kunt vertrouwen!


Het TRP assortiment is uitgebreid en gevarieerd en wordt voortdurend uitgebreid, zodat u hier altijd kunt vinden wat u nodig hebt. Het TRP assortiment bestaat uit onderdelen voor alle veel voorkomende merken aanhangers en opleggers. Onze snelle leveringsservice zorgt voor een goede beschikbaarheid van onderdelen vanuit één locatie. Sneller en makkelijker kan bijna niet. Het TRP onderdelenprogramma bespaart u tijd en geld.

TRP – Alle merken trucks – Alles onder één dak

Verandering van spijs doet eten, zeggen ze. Maar als het gaat om het onderhoud en vervangen van onderdelen bij een gemengd wagenpark is het veel handiger om slechts één contactpersoon, één bezoek en één rekening te hebben. Op deze manier houdt u uw voertuigen op een voordelige manier op de weg.

Daarom biedt PACCAR Parts het uitgebreide assortiment truckonderdelen en verbruiksmaterialen voor de werkplaats van alle merken aan via de dealers en via het netwerk van verkoopadviseurs. Kwaliteit waarop u kunt vertrouwen van toonaangevende OEM-leveranciers en gegarandeerde onderdelen met TRP-label.

De perfecte combinatie

Geen enkel truckmerk is geschikt voor elke toepassing. Transportbedrijven maken een weloverwogen keuze voor voertuigen die voldoen aan een grote aantal verschillende transporttaken en logistieke taken, van internationaal transport en groupage tot distributie met meerdere leveringen.

De keuze voor een truck of aanhanger is ook afhankelijk van de goederen die vervoerd moeten worden, van grote hoeveelheden petrochemische producten tot voedingsmiddelen, van droge goederen tot machines, elektrische apparaten of bloemen. Vraag en aanbod, beschikbaarheid, kortingen en de prestaties van de dealer zijn ook van invloed op de uiteindelijke keuze voor een truck en aanhanger.

De meeste transportbedrijven zullen dus een gemengd wagenpark hebben dat goed bij ze past. Maar als het gaat om het onderhoud en vervangen van onderdelen bij een gemengd wagenpark is het veel handiger om slechts één contactpersoon, één bezoek en één rekening te hebben. Op deze manier houdt u uw voertuigen op een voordelige manier op de weg. Daarom biedt PACCAR Parts het uitgebreide assortiment truck- en aanhangerdelen van alle merken aan via de dealers en via het externe netwerk van adviseurs. Kwaliteit waarop u kunt vertrouwen van meer dan 50 toonaangevende OEM-merken en gegarandeerde onderdelen met TRP-label.

TRP levert een uitgebreid assortiment van meer dan 60.000 onderdelen via een netwerk van 1000 dealers in 26 landen. Tot het assortiment behoren toonaangevende merken als MAN, Mercedes, Renault, Iveco, Scania en Volvo.

TRP onderdelen worden u aangeboden door PACCAR. Als toonaangevend truckfabrikant bevindt PACCAR zich in een unieke positie met een grondige kennis van de eisen die transportbedrijven stellen aan hoogwaardige onderdelen tegen een gunstige prijs. Wij leveren de juiste producten op het moment dat u ze nodig hebt.

Aanhanger- en opbouwdelen

Achter elke goede trekker hangt een aanhanger of opbouw. Voor elke toepassing is er een ander type, van aanhangers met zeil of verschuifbare zijpanelen tot aanhangers met twee dekken of een hefdek, van bakwagen en koelunits tot bulktransporters. Maar hoewel aanhangers vaak in het land van gebruik gemaakt worden om aan specifieke markteisen te kunnen voldoen, worden ze gemaakt van standaard onderdelen. Hier komt TRP weer in beeld met zijn uitgebreide assortiment aanhangerdelen waarmee bijna alles naderhand geïnstalleerd kan worden tegen een voordelige prijs.

  • Alle merken
  • Alle verbruiksmaterialen voor de werkplaats
  • Voordelige kwaliteitsproducten met levering op dezelfde of de volgende dag
  • Uitgebreide TRP catalogus voor eenvoudig opzoeken
  • ClimaTech-geautoriseerde dealer voor een voordelige airco-service.
  • Volledig assortiment aanhanger- en opbouwdelen voor montage achteraf

Als de drijvende kracht achter de Europese economie vervoert de truck-aanhangercombinatie alle mogelijke producten, van voedingsmiddelen tot machines, van petrochemische producten tot elektrische of elektronische apparatuur. Onder omstandigheden die uiteenlopen van de hitte van de Mediterrane zomer tot koude noordelijke winters, van gladde, brede snelwegen tot hobbelige paden.

Er is dus een grote variëteit aan aanhangers nodig om de verschillende markten te kunnen bedienen. Het gevolg is, dat aanhangers vaak in het land van gebruik gemaakt worden om aan specifieke markteisen te kunnen voldoen. Ze worden echter gemaakt met standaard aanhangerloopwerk.

Hier komt TRP weer in beeld met zijn uitgebreide assortiment aanhangerdelen van alle merken waarmee aan bijna alle eisen voldaan kan worden tegen een voordelige prijs.

Arvin Meritor, BPW, Daimler Chrysler, Fruehauf, Gigant, Hendrickson, SAF en SMB, het zijn slechts enkele van de toonaangevende OEM-aanhangerdelen die via TRP geleverd worden. Het programma omvat assen, luchtremmen, vering, trekaccessoires, spatborden en alles wat transportbedrijven nodig hebben om het wagenpark op de weg te houden en ze optimaal in te zetten. 

Verbruiksartikelen TRP

Hoe harder ze werken, hoe meer ze verbruiken. Grote opleggers rijden vijf tot zes dagen per week, 48 weken per jaar op drukke routes. Lichtere trucks die worden ingezet voor meerdere leveringen moeten bestand zijn tegen vaak stoppen en starten en veel stationair draaien in verkeer, wat net zo zwaar is.

Elk onderdeel van de motor, transmissie en assen moet dus goed gesmeerd en ingevet zijn om te zorgen dat alles soepel blijft lopen en beschermd is bij hoge bedrijfstemperaturen.

Wat voor vet, vloeistof, olie of toevoeging uw hardwerkende voertuigen ook nodig hebben, TRP heeft het juiste, goedgekeurde kwaliteitsproduct om aan uw wensen voor de werkplaats te voldoen. Bovendien heeft TRP het gereedschap om alle service- en onderhoudswerkzaamheden te kunnen uitvoeren. Kwaliteit waarop u kunt vertrouwen en waar voor uw geld.

Een volledig assortiment kwaliteits-verbruiksartikelen met alles wat uw werkplaats nodig heeft:

  • Gespecificeerd en verpakt om de persoonlijke veiligheid en hygiëne te waarborgen
  • Afdichtmiddelen & Lijmen die doen wat ze moeten doen
  • Smeermiddelen en vetten die de belasting aankunnen
  • Reinigingsproducten om restanten te verwijderen

TRP levert ook een compleet assortiment lakken en bevestigingsmiddelen.

Alle activiteiten en producten van TRP zijn getest en goedgekeurd volgens de strengste industrienormen en wetgeving.

TRP – Complete oplossing voor alles wat uw werkplaats nodig heeft

Een goed ingerichte werkplaats met de juiste gereedschappen en apparatuur is een absolute voorwaarde om klanttevredenheid te handhaven en te verbeteren. Of het nu gaat om een regelmatige inspectie of reparatie, de monteurs, klanten en voertuigen verdienen de modernste gereedschappen en apparatuur om service van hoge kwaliteit en een perfecte conditie van het voertuig te waarborgen.

Het TRP assortiment bestaat uit een compleet assortiment werkplaatsgereedschappen met het juiste hoogwaardige gereedschap voor elk karwei. Of u nu een gewone schroevendraaier of een geavanceerd meetsysteem nodig hebt, alles is leverbaar via het one-stop-shop TRP programma.

Stahlwille is bijvoorbeeld de beste gereedschapsleverancier in de markt. Hun volledige assortiment is opgenomen in het TRP assortiment. Om de kwaliteit van het gereedschap te onderstrepen, bieden we op het gehele assortiment van Stahlwille garantie gedurende de levensduur van het gereedschap. Het moet een veilig gevoel zijn om met hetzelfde gereedschap te werken als alle professionals in de werkplaats, zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over de kwaliteit van het gereedschap.

Als u meer nodig heeft dan het basisgereedschap voor monteurs en u zoekt naar een kant en klare oplossing voor uw gehele werkplaats, dan bent u daarvoor bij TRP aan het juiste adres. TRP werkt samen met een team van ervaren technici op het gebied van werkplaatsuitrusting. Zij kunnen u het juiste advies voor uw specifieke situatie geven. Of u nu alleen maar gereedschap wilt vervangen of een geheel nieuwe werkplaats wilt inrichten, onze partners beschikken over de juiste ervaring voor een professioneel advies. Wij voeren het complete project van het begin tot het einde uit, zodat u zich nergens zorgen over hoeft te maken.

Of u nu u een eenvoudige schroevendraaier of een compleet nieuwe werkplaatsuitrusting zoekt, TRP is de juiste partner voor al uw behoeftes. Bekijk in onze catalogus het complete assortiment werkplaatsuitrusting of neem contact op met uw dichtstbijzijnde DAF dealer.

Check out the complete assortment (13 MB)

Check out the complete assortment (13 MB)